Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • nienkecelebratelife
  • >
  • Eastcoast Australia: G'Day mate!
    • Rondreis Toscane
    • Citytrip Stockholm
    • Eastcoast Australia: G'Day mate!

Sydney 18:40 sitemap

Je bekijkt de reis...

Eastcoast Australia: G'Day mate!

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

nienkecelebratelife

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Nienke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 10-11-2014 Sydney, Australia (0)
  • 08-11-2014 Blue Mountains (0)
  • 04-11-2014 Goldcoast (0)
  • 02-11-2014 Noosa National ... (0)
  • 30-10-2014 Fraser Island ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 1176 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag First Scuba Dive

Toon op kaart

19 oktober 2014 | Door: nienkecelebratelife

Aantal keer bekeken 32   Aantal reacties 0   Cairns, Australië
a A

First Scuba Dive

Weer terug uit het tropisch regenwoud in Cairns aangekomen. De eerste dag dat we aankwamen hadden we al een duikexcursie geboekt en die staat voor nu op de planning. Kriebels! Bij het inlezen van de reisbestemming kreeg ik t toch wel een beetje de bibbers van al die giftige en grote enge dieren hier. Vooral van de zeedieren. Eerste stuk oceaan niet veilig door krokodillen, tweede stuk door giftige kwallen en derde stuk door witte haaien.... Maar ook de spinnen en slangen zagen er niet heel vriendelijk uit.

Maar goed: toch gaan we gewoon duiken en wel op het GREAT BARRIER REEF. Het grootste rif van de wereld. Om 6.15 ging de wekker, mooie tijd. Met een wild tochtje door de golven kwamen we aan op de eerste duikbestemming: tussen Michaelmas reef en Arlington reef. Wij waren met zn vier de tweede duikgroep.
En dan duik je met je zware pak het water in en zie je voor je neus een GROTE HAAI!!!! O nee, het is een barracuda! Hahaha wat een grap! Meteen de adrenaline kick van vandaag ook weer gehad.
Wat is dat raar om onder water te ademen. Ongeveer 30 meter diep en daar zagen we stonefish, en heel veel soorten clownvissen, prachtig koraal in alle kleuren. Super vet, een ervaring om nooit te vergeten.
Later met het snorkelen nog een prachtige zeeschildpad, mijn lievelingsdier, gezien. In de verte zwom een rifhaai weg maar ik was te druk met het bewonderen van de schildpad!

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht